Ανακαινίσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Η εταιρεία δημιουργήθηκε από μια ομάδα μηχανικών με άποψη και εμπειρία στον χώρο της μελέτης, κατασκευής & επιβλεψης τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, γραφεία & τουριστικά ακίνητα.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς ποτέ να υστερήσουμε στην ποιότητα κατασκευής. Ξεκινάμε από τον σχεδιασμό και τη σύνταξη μελέτης προϋπολογισμού του έργου, και προχώραμε στην κατασκευή χρησιμοποιώντας επώνυμα και δοκιμασμένα υλικά ώστε να πετύχουμε ένα αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο να ικανοποιεί σε βέλτιστο βαθμό τον πελάτη, προσφέροντάς του παράλληλα την πιο οικονομική πρόταση της αγοράς. Αυτό το πετυχαίνουμε με την άψογη και πολυετή συνεργασία που έχουμε με τα συνεργεία - συνεργάτες μας και τους προμηθευτές μας.

Προφίλ εταιρείας Μπορούμε να αναλάβουμε την έκδοση αδειών όπου είναι απαραίτητο ενώ υπάρχει δυνατότητα παροχής βοήθειας και για σύνταξη φακέλου στις περιπτώσεις που επιθυμείτε οι εργασίες να ενταχθούν σε επιδοτούμενο πρόγραμμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιτυγχάνουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς καθώς όλες οι μελέτες συντάσσονται από μόνιμο προσωπικό του γραφείου μας.

Η εταιρεία μας είναι μια υγιής επιχείρηση που διεισδύει με σταθερό ρυθμό στην ελληνική αγορά, βασιζόμενη σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίες κτίζονται από την πρώτη συνάντηση-γνωριμία μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.

Εάν απαιτηθεί μπορούμε να παράσχουμε βεβαιώσεις φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας με τις οποίες αποδεικνύεται η υγιής λειτουργιά της εταιρίας μας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας γνωρίσετε από κοντά και μαζί σύμφωνα με τις ανάγκες σας να υλοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση – λύση για το έργο σας.